Touch to Balance

Touch to Balance

 Touch to Balance

Een boost voor je zelfgenezend vermogen

Touch to Balance

Verlang je naar verzachtende aanraking, verbinding, kalmte, geluk wellicht…

Verlang je naar verdieping of verzachting in jezelf en in je relatie (-s)

Verlang je naar rust, vertrouwen, lichaamsbewustzijn en wezenlijk contact tijdens je zwangerschap

Verlang je naar welkom zijn met alles wat je bent en er in je leeft én het activeren van de aanmaak van het lichaamsweigen hormoon oxytocine, hét hormoon voor rust, herstel en verbondenheid?

Dan is “Touch to Balance” wellicht iets voor jou of jullie.

 Touch to Balance

Is een eenvoudige methode geïnspireerd op de aanraakvorm Tactiel Stimulering. Het doel ervan is de aanmaak van oxytocine, het hormoon van rust, herstel en verbondenheid. De productie van stresshormonen wordt hierdoor automatisch geremd.

Tijdens een Touch to Balance workshop beginnen we met een meditatie gericht op je eigen lichaamsbewustzijn. Daarna begeleid ik je bij het uitvoeren van een serie lichaamsstrijkingen, die het parasympatisch zenuwstelsel (dat deel van het stelsel dat zorgt voor rust, herstel en verbondenheid) activeren.

We werken hierbij over de kleding heen, op een yogamat of een stoel. Je behandelt naar eigen voorkeur een ander of jezelf.

Touch to Balance kun je na een workshop ook eenvoudig thuis toepassen, bij jezelf of anderen. Zo blijf je je zelfherstellend vermogen activeren.

Door de behandelingen die ik van Sonja heb gehad, heb ik ervaren wat de zachte kracht van tactiel stimuleren me brengt en het leek me heerlijk wat simpele streken te leren die ik makkelijk bij een ander of mezelf zou kunnen toepassen. Daarbij vond en vind ik het heel bijzonder dit samen met mijn dochter te hebben gedaan/doen, die ook ervaren heeft wat tactiel stimuleren brengt.
Ik vond het heel waardevol om 3 avonden achtereen je workshop te volgen, waardoor ik meer en meer in ‘ de dans van de aanraking’ kon zakken. Er was veel heel waardevol: jouw manier van voordoen en begeleiden, je stem(gebruik), de rust waarmee je begeleidde, op een avond zowel het geven als ontvangen ervaren, je uitnodiging om thuis te oefenen en daar ook op terug te komen de volgende avond. Je hele praktische insteek, hoe een heel korte sessie al heel waardevol is en effect heeft…

Het is precies hoe de workshop heet: touch to balance. Zo simpel en tegelijkertijd zo doeltreffend en werkzaam! Het is een groot cadeau dat ik mezelf – en anderen- geef om deze workshop te volgen.

Irene (intern begeleider)

Praktisch

Data:
maart 6, 13, 20 (woensdagavond)
April 3, 10, 17 (woensdagavond)

Inloop: 19.15 uur
Workshop: 19.30 – 21.00 uur (houdt rekening met uitloop)
Locatie: Gezondheidsstudio FemmeVital, Asterweg 20K1 in Amsterdam Noord
Klik hier voor de routebeschrijving.
Bijdrage: € 95,00 (excl btw) voor 3 keer. Koppels € 175,00 (excl btw) voor 3 keer.

Maximaal aantal deelnemers: 10
Minimum aantal deelnemers: 4

Ben je geïnteresseerd maar kun je niet, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte van toekomstige data.

Interesse?

Meld je hier  aan.

 

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing