Klachten, geschillen & disclaimer

Klachten en geschillen

Tactiel Stimulering Amsterdam streeft ernaar goede zorg te verlenen. Mocht u desondanks niet tevreden zijn dan is het belangrijk dat u dit met mij in contact brengt. Als ik niet weet dat u ontevreden bent, dan kan ik ook niets veranderen. Heeft u een klacht over een behandeling en komen wij er samen niet uit dan kunt u contact opnemen met het Klachtenportaal van het GAT.

Ik val als CAT-collectief behandelaar onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie www.gatgeschillen.nl

Disclaimer

Aan de inhoud van de pagina’s van deze website kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend, evenmin is Tactiel Stimulering Amsterdam aansprakelijk voor het gebruik van informatie en/ of beslissingen die genomen worden op basis van informatie op deze website. Tactiel Stimulering Amsterdam is niet aansprakelijk voor informatie beschikbaar gesteld via derden op deze website en/ of informatie die via deze website door middel van “links” verkregen wordt.